Luitenant-gouverneur, divisie West-Vlaanderen West Yves Dorny op bezoek op onze maandelijkse vergadering op 15 juni

Voor de bespreking van de agenda luisteren we eerst naar Wim Putman die samen met zijn echtgenote, paraat staat als crisisgezin in pleegzorg om kindjes in een kwetsbare situatie heel snel op te vangen. Na korte tijd kunnen de kinderen naar huis of wordt gezocht naar een oplossing op lange termijn. We worden allen stil van zijn verhaal… Veel kindjes staan op de wachtlijst van Pleegzorg…Dankjewel Wim voor deze beklijvende uiteenzetting!Yves Dorny en Steven Forger van Wervik Tabakstreek V.Z.W. nemen eerst het woord voordat de drukke agenda afgewerkt wordt… Andere hoogtepunten van de vergadering zijn de verkiezing van de elect-voorzitter 2023-2024 Annemie Crabbe en het opspelden van de Kiwanisbroche bij ons nieuwe lid Daisy Larmuseau door onze lokale luitenant-gouverneur Yves Dorny.