Vergadering Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde op 15 februari 2024 -special guest


 Ruth van Der Looven , kinderrevalidatiearts, kliniekhoofd, verantwoordelijk arts van het kinderrevalidatiecentrum UZ Gent en Scientific Manager Smart Space maakt voor ons tijd vrij om in ’t Spaans Kwartier te Izenberge over haar project Exoskelet te praten op een heel boeiende manier. Een exoskelet biedt onder andere de mogelijkheid aan kinderen om recht te staan binnenin dit skelet en te bewegen onder begeleiding.Op onze vergadering verwelkomen we ook Miguel Stevens Immediate past governor van Kiwanis BELUX. Hij coördineert de 3 concerten van Clouseau in Maaseik, Kortrijk en Oostende. Door zijn initiatief kunnen wij samen met Kiwanis Hinterland deelnemen aan de organisatie van dit unieke evenement te Oostende. Hiervoor zijn we dankbaar.                                                                                                Ook de leden van Kiwanis Hinterland hebben we uitgenodigd op onze vergadering. De PowerPoint voorstelling van Dr. Ruth Van der Looven is een meerwaarde voor alle leden van onze 2 damesclubs in het licht van het komende concert met Clouseau. Wist je dat Koen Wauters en zijn zoon Nono peter zijn van het kinderrevalidatiecentrum UZ Gent sinds 29 juni 2022?