Daar zijn ze terug…de aperoboxen!!!

Al voor het vierde jaar op rij pakt damesclub Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde uit met haar “Aperobox voor 2 personen”. Deze originele box is samengesteld met kant-en-klare aperitiefhapjes en streekproducten uit de lokale regio. In combinatie met een fles aperitief La Joconde (op basis van picon) of een fles cava kan het weekend geslaagd beginnen. “Sharing is caring” want we voorzien ook een kidsbox variant voor de allerkleinsten met leuke en lekkere verrassingen.

Bestellen kan op onze website Aperobox – Kiwanis La Joconde. Via de QR-code op de flyer kom je ook terecht op het bestelformulier van onze website. Gelieve te bestellen voor 14 april 2024.

Afhalen kan op  zaterdag 20 april van 15:00 uur-18:00 uur in De KLAS, Sporkijnstraat 8, 8630 Veurne. Ook brengen we uw box aan huis in “Bachten de Kupe” mits een opleg van 2,50€.

Dit jaar wordt de volledige opbrengst geschonken aan de afdeling pediatrie van AZ West Veurne voor het opfleuren van de ouderruimte. Deze ruimte is zeer belangrijk voor de ouders en hun zieke kind , om tot rust te komen in een huiselijke, aangename ruimte.

We hopen dat dit mooie initiatief voor het goede doel opnieuw uw aandacht verdient en ons project een duwtje geeft.